Ο Τόμας Γουόκαπ θέλησε να στείλει το μήνυμά του στους δύο άλλοτε συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Σάσα Βεζένκοβ και Κώστα Σλούκα στέλνοντας ξεχωριστή αφιέρωση στον καθένα.

Ο Ολυμπιακός πρόσφατα αποχαιρέτησε δύο από τα σημαντικότερα γρανάζια των περασμένων σεζόν του, αφού οι Σάσα Βεζένκοβ και Κώστας Σλούκας… τράβηξαν τον δικό τους διαφορετικό δρόμο. Ο Βουλγαροκύπριος φόργουορντ ανήκει πλέον στο δυναμικό των Κινγκς περνώντας στην πρόκληση του ΝΒΑ, ενώ ο έμπειρος γκαρντ αναζητά το νέο του σταθμό

Ο Τόμας Γουόκαπ, ως συμπαίκτης τους στους «ερυθρολεύκους» φρόντισε να περάσει το μήνυμά του και τους ευχήθηκε καλή τύχη μέσω αναρτήσεων που έκανε για τον καθένα ξεχωριστά!

«Αυτός ο τύπος… Μοιραστήκαμε μία υπέροχη σύνδεση στο παρκέ. Θα μου λείψει να το μοιράζομαι αυτό μαζί σου. Καλή τύχη στην πλευρά της πολιτείας φίλε μου. Θα σε δω κάποια στιγμή» είπε προς τον Βεζένκοβ.

«Ο φίλος μου. Ένας εξαιρετικός μέντορας και συμπαίκτης. Πρέπει να παίρνονται δύσκολες αποφάσεις και μόνο εσύ ήσουν στη θέση αυτή. Καλή τύχη φίλε μου!» έγραψε ο Γουόκαπ για τον Σλούκα.

ρ



gazzeta.gr