Ο Κάρλος Αλκαράθ έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος τενίστας, μετά το 2017 και τον Ρότζερ Φέντερερ, που θα κατακτήσει τα δύο συνεχόμενα Masters στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Προερχόμενος από την υπεράσπιση του τίτλου του στο Indian Wells της Καλιφόρνια, ο 20χρονος Ισπανός θα μεταβεί με ανεβασμένη ψυχολογία στο άλλο άκρο των ΗΠΑ, στη Φλόριντα με σκοπό να κάνει αυτό που έχουν καταφέρει μόλις 7 τενίστες στην ιστορία, την κατάκτηση του Shunshine Double.

Η κλήρωση του Miami Open πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Αλκαράθ να καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό, μετά την απόσυρση του Τζόκοβιτς, περιμένοντας στο 2ο γύρο το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του συμπατριώτη του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και του Αυστραλού, Αλεξάνταρ Βούκιτς.

Πιθανοί αντίπαλοι του Καρλίτος στον 3ο γύρο είναι οι Μπόρνα Τσόριτς και Γκάελ Μονφίς ενώ στη φάση των “16” ο Ισπανός διασταυρώνεται με τον 16-Μπεν Σέλτον (ή τον 23-Λορένζο Μουζέτι).

8-Ρόμπερτ Χουρκάτς και 11-Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι του Αλκαράθ στα προημιτελικά ενώ στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκονται επίσης και οι 4-Αλεξάντερ Ζβέρεφ, 6-Χόλγκερ Ρούνε.

Το 2017, ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να κατακτήσει το double Indian Wells-Μαϊάμι, κερδίζοντας τον Στάνισλας Βαβρίνκα στον τελικό της Καλιφόρνια και τον Ράφαελ Ναδάλ στη Φλόριντα.

Οι πιθανοί προημιτελικοί του Miami Open

Αλκαράθ-Χουρκάτς (ή Ντιμιτρόφ)
Ζβέρεφ-Ρούνε

Μεντβέντεφ-Ρουντ (ή Φριτς)
Σίνερ-Ρούμπλεφ (ή Τσιτσιπάς)

Το τελευταίο Sunshine Double από τον Φέντερερ το 2017

 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-6h)

 



tennis24.gr