Έτοιμη για το δεύτερο παιχνίδι της στην Καλιφόρνια είναι η Μαρία Σάκκαρη, που θα παίξει κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία. Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της στο Indian Wells η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θέλει το 2/2, και την πρόκριση στον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση της με την 30χρονη Γαλλίδα θα είναι η προ-τελευταία χρονικά στο Stadium 2 και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 03:00 GR. Το h2h τους είναι σε απόλυτη ισορροπία, καθώς αμφότερες μετρούν από τρεις νίκες σε 6 συναντήσεις τους στο Tour.

Το πρόγραμμα στο εν λόγω κορτ θα ανοίξουν οι Λούσια Μπρουνζέτι και Κόκο Γκοφ στις 20:00 GR, αμέσως μετά θα πάρουν τη σκυτάλη οι Τόμι Πολ και Ούγκο Αμπέρ, και λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα ακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα σε Τέιλορ Φριτς και Σεμπάστιαν Μπαέζ.

Το πρόγραμμα θα κλείσουν το ξημέρωμα της Τρίτης οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Σεμπάστιαν Κόρντα. Δυνατές αναμετρήσεις έχει και το Stadium 1, με το πρόγραμμα να ανοίγει από τους Λορένζο Μουζέτι και Χόλγκερ Ρούνε (20:00 GR).

Μετά θα αναμετρηθούν οι Έμα Ραντουκάνου και Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ μετά τις 00:00 GR θα παίξουν οι Ναόμι Οσάκα και Ελίς Μέρτενς. Τα ξημερώματα της Τρίτης θα επιστρέψει στο κορτ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που θα αντιμετωπίσει τον Λούκα Νάρντι (03:00 GR).

Στο Stadium 3 θα γίνουν οι αναμετρήσεις Κάμερον Νόρι-Γκαέλ Μονφίς (20:00 GR), Κάσπερ Ρουντ-Αρθούρ Φις (22:00 GR) και Αντριάν Μαναρινό-Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (00:00 GR).

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr