Μια 27χρονη κοπέλα εξαφανισμένη, 5 προσαγωγές και μία σύλληψη υπόπτου. Ένα θρίλερ στην Κω που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές στο νησί να έχουν κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσουν την πανέμορφη Αναστάζια από την Πολωνία.

Συναγερμός στην Κω για την Αναστάζια

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε το κρασάκι της. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Στο δρόμο καθόταν στην περίφραξη επάνω», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με την μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

«Πρώτη φορά είχε έρθει στο μαγαζί. Ήρθε ψώνισε από εδώ σηκώθηκε και έφυγε. Στο μαγαζί ήρθε μόνη της τώρα μετά τι έκανε, πως έφυγε, δεν ξέρω. Πάντως με κάποιον έφυγε», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.

Συνέλαβαν 32χρονο για αρπαγή

Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ. Ένας 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις αρχές ο άντρας από το Μπαγκλαντές είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της.

Όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

Το δεύτερο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον του ήταν ότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Έτσι, η αστυνομία τον συνέλαβε για αρπαγή. Κάτι για το οποίο είναι σίγουρη και η μητέρα της Αναστάζιας.

Η μητέρα 27χρονης αγνοούμενης δήλωσε: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει βέβαια το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό τον λόγο αστυνομικοί και πυροσβέστες χτενίζουν την περιοχή ακόμη και με drones μήπως εντοπίσουν κάποιο ίχνος της εξαφανισμένης κοπέλας.

Η Αναστασία είναι μόλις 27 ετών, έχει ύψος 1,70 ενώ στο χέρι της φέρει ένα χαρακτηριστικό σημάδι από ένα έγκαυμα.

Η κατάθεση του συντρόφου της Αναστάζια

Στην αστυνομία κατέθεσε και ο σύντροφος της Αναστάζιας, ο οποίος την ημέρα και κυρίως την ώρα της εξαφάνισης της φαίνεται πως εργαζόταν στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, παρουσίασε μήνυμα που του έστειλε η 27χρονη την ημέρα της εξαφάνισής της. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι το που βρισκόταν ο σύντροφος της εξαφανισμένης γυναίκας τις επίμαχες ώρες.

«Υπάρχουν πολλά σενάρια, άλλα σενάρια λένε ότι την κοπέλα την δολοφονήσαν και την έριξαν σε πηγάδι άλλα σενάρια λένε ότι ακόμα ζει η κοπέλα και την ψάχνουν», ανέφερε κάτοικος του χωριού της Κω.

Οι έρευνες των αρχών με εκπαιδευμένους σκύλους, χρήση drones, αλλά και ομάδες πεζοπορίας επικεντρώνονται στην περιοχή Τιγκάκι, αλλά και στο Μαρμάρι.

Οι τελευταίες κινήσεις της Αναστάζια

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου η Αναστάζια εντοπίζεται:

20:00: Σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι

20:30: Φτάνει η παρέα των πέντε ανδρών

21:00: Η 27χρονη αποχωρεί από το μίνι μάρκετ κι επιβιβάζεται σε μηχανάκι που οδηγεί ο 32χρονος

Την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 04:16 στην περιοχή Τιγκάκι δίνει το τελευταίο στίγμα το τηλέφωνο της Αναστάζια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πάλη.

megatv.com