Σήμερα Παρασκευή (5/5) είναι προγραμματισμένοι οι δύο ημιτελικοί των ανδρών του Mutua Madrid Open, που θα δώσουν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (7/5), και θα μεταδοθούν ζωντανά από το COSMOTESPORT 6HD.

Αρχικά, τη δράση θα ξεκινήσει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Μπόρνα Τσόριτς, με ώρα έναρξης στις 17:00 GR. Οι δύο ημιφιναλίστ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στη Μαδρίτη, με αυτή να είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Ο 20χρονος Ισπανός και κάτοχος του τίτλου, θέλει να πάρει την 4η πρόκριση σε τελικό ενός Masters στην καριέρα του, ανήμερα των γενεθλίων του, για να απέχει ένα βήμα μακριά από την back to back κατάκτησή του.

Από την άλλη, μεγάλη αξία έχει και για τον 26χρονο Κροάτη η πρόκριση στον τελικό, καθώς έτσι θα συνεχίσει τις νικηφόρες εμφανίσεις του στο τουρνουά (τρέχει σερί νικών 4/4) και ασφαλώς θα κάνει την έκπληξη κόντρα σε έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες αυτή τη στιγμή.

Στις 21:00 GR το βράδυ είναι προγραμματισμένος ο 2ος ημιτελικός της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Ασλάν Καράτσεφ και Γιαν Λέναρντ Στρουφ, οι οποίοι έχουν αναμετρηθεί ξανά για το Mutua Madrid Open, στο πλαίσιο των προκριματικών.

Δύσκολα συναντάμε μία αντίστοιχη περίπτωση αγώνα, καθώς ο 33χρονος Γερμανός είχε ηττηθεί από τον Καράτσεφ με 6-4, 6-2 στον 2ο προκριματικό γύρο, όμως ο Στρουφ εν τέλει μπήκε στο κυρίως ταμπλό ως lucky looser, έπειτα από την απόσυρση του Κόνσταντ Λεστιέν.

Οι εμφανίσεις και των δύο είναι εξαιρετικές τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία, καθώς και οι δύο δίκαια βρίσκονται ως εδώ, ενώ θυμίζουμε πως χθες βράδυ ο No65 του κόσμου άφησε εκτός συνέχειας τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αμφότεροι θα παίξουν στον πρώτο τους ημιτελικό σε ATP Masters, ενώ γι’ αυτούς είναι η δεύτερη συνάντησή τους στο κορτ. Αναμένουμε και σ’ αυτή την περίπτωση έναν αμφίρροπο αγώνα, από δύο εξαιρετικούς τενίστες από τη γραμμή του service.




tennis24.gr