Ο Τζον Σίνα… ξαναχτύπησε μετά την αποκαλυπτική του εμφάνιση στα Όσκαρ και ντύθηκε Ένρλινγκ Χάαλαντ για να υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι στις ΗΠΑ το καλοκαίρι.

Ο Τζον Σίνα κατάφερε να κλέψει την παράσταση στα φετινά Όσκαρ χάρη στην αποκαλυπτική του εμφάνιση όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος στη σκηνή και με έναν φάκελο να καλύπτει τα επίμαχα σημεία και μόλις λίγες μέρες αργότερα έδωσε συνέχεια στα… κουφά του κόλπα.

Αυτή τη φορά ωστόσο είχε και ποδοσφαιρική νότα, μιας και στην καμπάνια προώθησης των φιλικών που θα δώσει η Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι στις ΗΠΑ έκανε εμφάνιση εμπνευσμένη από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Συγκεκριμένα οι Citizens εκμεταλλεύτηκαν το προφίλ του διάσημου παλαιστή και έστησαν ένα σκετσάκι, στο οποίο ο Σίνα – φορώντας ξανθιά περούκα με μακριά μαλλιά και φανέλα Μάντσεστερ Σίτι – θα συνομιλούσε με το… alter ego του σε βίντεο-κλήση.

Όπου alter ego βάλτε… Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Σίνα κατά τη συνομιλία του να του εξομολογείται τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη άφιξη των Citizens στις Ηνωμένες Πολιτείες.



gazzeta.gr