Το προσεχές διάστημα είναι αρκετά σημαντικό για τη Νέα Σαλαμίνα, τόσο διοικητικά όσο φυσικά και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες βδομάδες στη Νέα Σαλαμίνα σε διοικητικό επίπεδο αλλά ακόμη και στο αγωνιστικό. Ήδη γίνονται κάποιες ενέργειες με ποδοσφαιριστές που η τεχνική ηγεσία θέλει να διατηρηθούν στο ρόστερ για να συνεχίσουν και παρά την αποχώρηση κάποιων μελών του διοικητικού συμβουλίου ο προγραμματισμός δεν σταματά.

Η περίπτωση Νάρσινγκ είναι μία εξ αυτών με το Δημήτρη Λάζο να την χειρίζεται όπως και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Ο Ολλανδός δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου και είναι ορατό το ενδεχόμενο να βάλει υπογραφή για ένα ακόμη χρόνο.

Η διοίκηση θα κληθεί να βρει τα κατάλληλα άτομα για να αντικαταστήσουν τα μέλη του Δ.Σ. που αποχωρούν και την ίδια ώρα μέσα από τη Γενική Συνέλευση που θα γίνει θα εγκριθεί το μπάτζετ της νέας σεζόν το οποίο αναμένεται να είναι στα ίδια επίπεδα με φέτος.

Αγωνιστικά η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, όπου σε περίπτωση νίκης οι «ερυθρόλευκοι» θα πλησιάσουν στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου, που αποτελεί και τον μοναδικό στόχο που μπορούν να κυνηγήσουν για λόγους γοήτρου.



gazzeta.gr