Μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο Γκάμπριελ Ντεκ ξεκίνησε ήδη να μετράει αντίστροφα, στέλνοντας μήνυμα επιστροφής στην ενεργό δράση.

Όπως είναι γνωστό ο Αργεντινός πάουερ φόργουορντ στάθηκε άτυχος στο Game 4 της σειράς με την Παρτίζαν καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Σ

Συγκεκριμένα υπέστη ρήξη συνδέσμου και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ζερσόν Γιαμπουσέλε, η Ρεάλ έμεινε «γυμνή» στη θέση «τέσσερα» ενόψει του 5ου αγώνα με την σερβική ομάδα στην Μαδρίτη και κατ’ επέκταση και για το Final-4 σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα από το σπίτι του: «Ευχαριστώ πολύ όλους όσους νοιάστηκαν και μου έστειλαν μηνύματα υποστήριξης. Σύντομα θα επιστρέψω!» ήταν το χαρακτηριστικό του μήνυμα στα social media.

Φέτος είχε αγωνιστεί σε 31 ματς της Euroleague και μέτρησε κατά μέσο όρο 12.3 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ, ενώ σούταρε με 63% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και 84% στις βολές.





gazzeta.gr