Αβέβαιο είναι το μέλλον του Δημήτρη Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό μετά την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει «κεντρίσει» ήδη ομάδες εκτός των συνόρων.

Τα πάντα παραμένουν στον αέρα όσον αφορά τον Δημήτρη Αγραβάνη και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Τον περασμένοι Ιανουάριο, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ υπέγραψε στους «πράσινους» έως το τέλος της σεζόν με την προοπτική της ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια ωστόσο φαντάζει δύσκολο να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αλλά οι ενδείξεις φέρνουν Αγραβάνη περισσότερο εκτός των «πρασίνων».

Και υπάρχουν τρεις λόγοι: Ο πρώτος αφορά την «υπερφόρτωση» στη θέση «τέσσερα» μετά και την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου στον Παναθηναϊκό. Με δεδομένη και την παρουσία του Λευτέρη Μαντζούκα έχοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ξένος που να αγωνίζεται στην ίδια θέση, αυτομάτως μειώνονται οι δικές του πιθανότητες παραμονής.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τον χρόνο συμμετοχής του. Από τη στιγμή που θα υπάρχουν πολλά «τεσσάρια» στην ομάδα, είναι δεδομένο ότι θα μειωθεί και ο δικός του χρόνος συμμετοχής. Και ο ίδιος δεν θέλει μόνο να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, αλλά να έχει και ενεργό ρόλο, πολλώ δε μάλλον όταν αποτελεί και ενεργό μέλος της Εθνικής.

Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει και με το ενδιαφέρον που υπάρχει από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες οι οποίες θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Βέβαια εάν και εφόσον δεν προχωρήσουν οι εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό και δεν οριστικοποιηθεί η «επόμενη ημέρα» και για τον ίδιο δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία άλλη περίπτωση.

Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον του Δημήτρη Αγραβάνη συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να τον βρει εκτός Παναθηναϊκού.



gazzeta.gr