Η Μπαρτσελόνα και ο Τζαμπάρι Πάρκερ περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα play off της EuroLeague. Με τον Αμερικανό να μην έχει προτίμηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε.

Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε την 4η θέση στην κανονική περίοδο. Και βρίσκεται στην αναμονή για την ομάδα που θα καταλάβει την 5η θέση, την αντίπαλό της στο δρόμο για το Final Four του Βερολίνου.

Σε αυτή θα βρεθεί ο νικητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε. «Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν έχουμε παίξει το καλύτερο μας μπάσκετ ακόμα, και αυτό είναι τρομακτικό», είπε ο Τζαμπάρι Πάρκερ μετά τη νίκη της Μπάρτσα στο clasico με τη Ρεάλ.

Και συνέχισε: «Η Ρεάλ είναι μία ομάδα τριών ετών, εμείς έχουμε 5-6 νέους παίκτες. Οπότε χρειάζεται χρόνος και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Όσο για την… επιλογή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρ; «Έχουμε αγωνιστεί και απέναντι στις δύο ομάδες. Είναι δύο καλές ομάδες. Νομίζω ότι έχουμε μοιράσει τις νίκες και με τις δύο ομάδες (σ.σ.: Έχει 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό και 1-1 με τη Φενέρ), οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε όπως απέναντι σε κάθε αντίπαλο».



gazzeta.gr