Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους της 80ης έκδοσης του Internazionali BNL d’Italia που θα διεξαχθεί το διάστημα 9-21 Μαΐου, με την κλήρωση του γυναίκειου ταμπλό να διεξάγεται την Κυριακή (7/5) στις 20:00 GR στο Colle Oppio, ενώ την Δευτέρα (8/5) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το αντρικό ταμπλό στις 19:30 GR στην Piazza di Spagna.

Για την Σάκκαρη αυτή θα είναι η 6η συμμετοχή της στη διοργάνωση με κορυφαία στιγμή την παρουσία της στα ημιτελικά του τουρνουά (2019), όπου είχε αποκλειστεί από την Καρολίνα Πλίσκοβα, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά γνωρίζοντας την ήττα από την μετέπειτα φιναλίστ, Ονς Ζαμπέρ σε μια από τις καλύτερες και πιο δραματικές αναμετρήσεις της χρονιάς. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του θα αγωνιστεί για 5η φορά στη διοργάνωση και μάλιστα θα πάει στη Ρώμη φέτος ως φιναλίστ μετά την εξαιρετική πορεία του πέρσι όπου λύγισε μόνο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό. 

Να σημειωθεί ότι η δράση στο Foro Italico ξεκινάει την Δευτέρα (8/5) με τα προκριματικά σε άνδρες και γυναίκες και τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη (9/5), ενώ από την Τετάρτη (10/5) θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό. 






tennis24.gr