Ο Γκάελ Μονφίς ήταν από τους πρωταγωνιστές του πρώτου ATP Masters 1000 της χρονιάς στο Indian Wells, φτάνοντας μέχρι τους καλύτερους “16” της διοργάνωσης, όπου το απόγευμα της Τετάρτης ηττήθηκε με 3-6, 7-6(3), 6-4 από τον Κάσπερ Ρουντ.

Προηγουμένως, είχε πετύχει δύο σπουδαίες νίκες απέναντι σε top seeds αντιπάλους, στο 2ο γύρο επί του 8-Χούμπερτ Χουρκάτς με το εντυπωσιακό 6-0, 6-7(5), 6-2 και στον 3ο γύρο κόντρα στον 28-Κάμερον Νόρι με 6-7(5), 7-6(5), 6-3.

Στα 37 του χρόνια, ο Μονφίς δεν μπόρεσε να γίνει μόλις ο 6ος γηραιότερος τενίστας από το 1990 που θα προκριθεί στα προημιτελικά του BNP Paribas Open, όμως φεύγει γεμάτος από την Καλιφόρνια και εμπνευσμένος για το δεύτερο συνεχόμενο Masters που ξεκινάει την άλλη εβδομάδα στο Μαϊάμι.

“Μια απίστευτη εβδομάδα στο Indian Wells, γεμάτη πάθος και αποφασιστικότητα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. Θα ξεκουραστώ λίγο πριν το Μαϊάμι. Είμαι εμπνευσμένος και έτοιμος να συνεχίσω. Μαζί για νέες νίκες” έγραψε χαρακτηριστικά ο La Monf ο οποίος γνώρισε πρωτόγνωρη στήριξη από το αμερικανικό κοινό στους αγώνες του στο Indian Wells.

 

 

 





tennis24.gr