Ο διευθυντής της Stark Arena και θρύλος της Παρτίζαν, Γκόραν Γκρμπόβιτς περιέγραψε με τον πλέον χαρακτηριστικό τόπο το τεράστιο ενδιαφέρον των Σέρβων για το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρτίζαν υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:30) τη Ρεάλ με στόχο το 3-0 και την πρόκριση στο Final 4 για πρώτη φορά έπειτα από το 2010, έχοντας τη μαζική στήριξη των οπαδών της που θα γεμίσουν ασφυκτικά τη Stark Arena.

Παρεμπιπτόντως, οι «ασπρόμαυροι» θα τοποθετήσουν γιγαντοοθόνες στα τείχη του Καλεμέγκνταν για όσους μείνουν απ’ έξω και ο διευθυντής του γηπέδου, Γκόραν Γκρμπόβιτς μίλησε στο RTS για το τεράστιο ενδιαφέρον των οπαδών για το ματς.

«Το γήπεδο έχει τις δικές του τεχνικές δυνατότητες. Το επίπεδο ασφαλείας θα είναι το πιο υψηλό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατάσταση. Γι’ αυτό ακριβώς θα αυξήσουμε το προσωπικό ασφαλείας. Στο γήπεδο θα βρίσκονται 20-25.000 άνθρωποι, μεταξύ αυτών η ασφάλεια, η αστυνομία, η χωροφυλακή καθώς και πολλά άτομα που θα ασχοληθούν με την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης» ανέφερε σχετικά.

Και πρόσθεσε: «Η Παρτίζαν θα γέμιζε γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πριν από το σαββατοκύριακο. Το σύστημα είχε 1.600 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο για ένα εισιτήριο! Η αρένα ετοιμάζεται σαν να μιλάμε για Final 4. Υπάρχει ανησυχία ότι ακόμη και το πιο μικρό περιστατικό, για παράδειγμα ένας αναπτήρας ή ένα μπουκάλι που φύγει από την κερκίδα, μπορεί να προκαλέσει εκκένωση και, που κανείς δεν θέλει, διακοπή του αγώνα».



gazzeta.gr