Πριν την πρεμιέρα του στο τουρνουά του Μεξικού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στο μεξικανικό “Esto”. Ο Έλληνας τόνισε πως δεν έχει φτάσει ούτε στο 70-80% των δυνατοτήτων του.

Ο 25χρονος τενίστας υπογράμμισε πως δεν νιώθει πίεση, όντας αφοσιωμένος στο τένις και στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Δεν νιώθω πίεση, ο καθένας έχει τους χρόνους του. Άλλοι γίνονται πρόεδροι στα 60 και άλλοι στα 30. Όλοι έχουν τη στιγμή τους για να λάμψουν και πιστεύω πως αυτή η στιγμή θα έρθει και για μένα.

Δεν μπορείς να θέτεις βραχυπρόθεσμα τέτοιο στόχο σ’ αυτό το μακρύ ταξίδι. Αν είσαι αφοσιωμένος στο τένις και στην καριέρα σου, τότε θα είσαι έτοιμος γι’ αυτή τη διαδρομή. Εγώ είμαι 25 ετών και είμαι πλήρως αφοσιωμένος σ’ αυτό»

Δεν είμαι στενόμυαλος, προσπαθώ να κερδίσω και να μάθω από κάθε πληροφορία που μπορώ να πάρω για να κάνω το κάτι παραπάνω, το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι πρέπει να κάνεις αυτό και το άλλο, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Είναι πιο πολύπλοκο και υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο παζλ που πρέπει να λύσεις. Χρειάζομαι να συμπληρώσω το τένις μου, νιώθω πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Πολλοί μου λένε πως παίζω καλό τένις, αλλά νιώθω πως ακόμα δεν έχω φτάσει ούτε στο 70-80% των δυνατοτήτων μου. Υπάρχουν πολλές γνώμες που αιωρούνται και προσπαθώ να κλείσω τα αυτιά μου και να συγκεντρωθώ σε αυτό που είναι καλύτερο για μένα. Και είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, που πάντα βοηθάει».

Σημειώνεται πως ο Έλληνας στον πρώτο του αγώνα στο Λος Κάμπος θα αναμετρηθεί κόντρα στον Τζον Ίσνερ.



tennis24.gr