Σε συνέντευξη στο Esto προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο πριν την επιστροφή του στη δράση για το Los Cabos στο Μεξικό, μιλώντας όμως κυρίως για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, για το κατά πόσο τον βοηθάει στην καθημερινότητά του, αλλά και την εξαιρετική σύνδεση που έχουν.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας μίλησε και για το μέλλον, πιστεύοντας πως δεν έχει νιώσει ξανά τόσο ενθουσιασμένος, ενώ δήλωσε πως το πιο σημαντικό είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας ωθούν στο να γινόμαστε καλύτεροι.

“Μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια απίστευτη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα αν συνεχίσουμε μαζί, οπότε πρέπει να το συνηθίσουμε. Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι’ αυτό”.

“Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με βοηθάει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ’ αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν”.

“Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή σου και ξαφνικά θα πετυχαίνεις μόνο νίκες. Δεν το πιστεύω αυτό. Υπάρχει όμως ο κατάλληλος, ο οποίος σε ωθεί να γίνεσαι καλύτερος και να εξαντλείς τις δυνατότητές σου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορείς να βγαίνεις πιο ολοκληρωμένος και καλύτερος άνθρωπος από αυτό. Οι νίκες και οι ήττες θα είναι πάντα εκεί”.






tennis24.gr