O Νόβακ Τζόκοβιτς, στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Τζον Βέρτχαϊμ στην εκπομπή “60 seconds” ρωτήθηκε για την άρνησή του στον εμβολιασμού κατά της covid-19 γεγονός που ενδεχομένως να του στέρησε περισσότερους τίτλους και περισσότερα Slams. 

Πολλοί ήταν αυτοί που έβαλαν στον Σέρβο την ταμπέλα του αντιεμβολιαστή δίνοντάς του το προσωνύμιο “Novax” με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν είναι κατά του εμβολιασμού αλλά υπέρ της ελεύθερης επιλογής και ως αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ ή κατά καμίας πλευράς. 

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος δεν έκανε το εμβόλιο κατά της covid-19 “διαμαρτυρόμενος” για την απόφαση του υποχρεωτικού εμβολιασμού που επέβαλλε η κάθε χώρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει για να αγωνιστεί. 

“Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Δεν ήσουν κατά του εμβολιασμού, απλά δεν ήθελες να το κάνεις εσύ.”, ανέφερε ο Βέρτχαϊμ, με τον Σέρβο να απαντά: “Ακριβώς, οι άνθρωποι προσπαθούν να με χαρακτηρίσουν ως αντιεμβολιαστή. Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού, είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής.”





tennis24.gr