Ο Λούκα Βιλντόζα άφησε πίσω τον τραυματισμό του και επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, ο Λούκα Βιλντόζα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο γόνατο του αριστερού του ποδιού! Μετά το εξαιρετικό το παιχνίδι στη Βαλένθια (5/1) ο Αργεντινός γκαρντ τραυματίστηκε στο αμέσως επόμενο ματς με το Περιστέρι bwin στο ΟΑΚΑ (7/1). Συγκεκριμένα υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 40 ημέρες μακριά από την αγωνιστική δράση, αλλά ο Βιλντόζα επίσπευσε την επιστροφή του και έδωσε το «παρών» ύστερα από τρεις εβδομάδες! Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων και όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες, ήταν μια… λάθος επιλογή. Αγωνίστηκε στα επόμενα έξι ματς, αλλά μετά τον προημιτελικό με την ΑΕΚ στο Final 8 της Κρήτης (15/2) ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις.

Αποτέλεσμα; Να επιστρέψει στα πιτς όπου και παρέμεινε περισσότερο από έναν μήνα! Μέχρι που πήρε το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού AKTOR. Την παραμονή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα προπονήθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ και ύστερα από 36 ημέρες βρέθηκε εκ νέου στην 12άδα της ομάδας.

Βέβαια παραμένει άγνωστο εάν ο Τούρκος προπονητής τον χρησιμοποιήσει, κάτι που θα φανεί στη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, λοιπόν, η 12άδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Καλαϊτζάκη, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκα, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου και Μαντζούκα.



gazzeta.gr