Η ΑΕΚ θα χρειαστεί να διανύσει ένα διάστημα 37 ημερών, το οποίο περιέχει τη διακοπή για το Κύπελλο και τις Εθνικές ομάδες, αλλά και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών, προτού υποδεχτεί ξανά τους φίλους της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, στις 12 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League. Αυτό είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς της Ένωσης πριν τη διακοπή για το Final 8 του Κυπέλλου, αλλά και τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Το επόμενο εντός έδρας ματς της Ένωσης, με θεατές στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου και θα είναι απέναντι στον Προμηθέα, για το BCL.

Και αυτό γιατί ανάμεσα στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό και σε αυτό με τον Προμηθέα, μεσολαβούν δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών. Το πρώτο θα είναι απέναντι στη Χάποελ Χολόν, έπειτα από απόφαση του BCL λόγω της παρουσίας μιας ομάδας από το Ισραήλ και όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, με την Ένωση να αποδέχεται να φιλοξενήσει τη Χολόν στα Άνω Λιόσια. Μία απόφαση που ανατράπηκε, μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου της ΑΕΚ.

Φυσικά υπάρχει η τιμωρία της ΔΕΑΒ για το ματς με τον Προμηθέα (πρωτάθλημα), κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα παίξει εντός έδρας με κόσμο, 37 ημέρες μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.



gazzeta.gr