Η Ομόνοια δημοσίευσε φωτορεπορτάζ από το «Ηλίας Πούλλος» και την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τη β’ φάσης.

Μέσω των φωτογραφιών που ανέβασε νωρίτερα το γραφείο τύπου από τη προπόνηση της Ομόνοιας, διαφαίνεται ότι οι Σίμιτς και Μπασιρού, οι οποίοι απουσίασαν από τους τελευταίους αγώνες λόγω τραυματισμών, λαμβάνουν κανονικά μέρος. Όπως είχε προαναφέρει και σε πρωινές δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου των «πράσινων».

Αμφότεροι ακολουθούν τις τελευταίες μέρες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ως εκ τούτου εκτός απρόοπτου, θα βρίσκονται στη διάθεση του κόουτς Γιάννη Αναστασίου, ως επιπλέον ποιοτικές επιλογές, στον αγώνα της Δευτέρας (4/3) με την Ανόρθωση.

Είναι δύο παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλά και σημαντικές επιλογές στον προπονητή. Και δη σε αυτό το χρονικό σημείο, έχοντας εισέλθει στην τελική κρίσιμη ευθεία. Ο Μπασιρού θα δώσει ανάσες είτε στον Κούσουλο, είτε στον Χάμπο, που έχουν τραβήξει «κουπί», ενώ ο Σίμιτς θα αποτελέσει σημαντική προσήκη για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Α.Γ.



gazzeta.gr