Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε το 2 στα 2 στο Indian Wells, μετά τη νίκη του κόντρα στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, συνεχίζοντας την πορεία προς την υπεράσπιση του τίτλου του. Επόμενο εμπόδιο για τον 20χρονο Ισπανό είναι ο Φαμπιάν Μαροζάν, στην επανάληψη του 3ου γύρου της Ρώμης το περασμένο έτος με τον Ούγγρο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τον Αλκαράθ. 

Αυτό μάλλον ο Αλκαράθ δεν το…ξέχασε κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι του κόντρα στον Αλιασίμ. “Σήμερα ένιωσα καλά στο γήπεδο. Έπαιξα σε πολύ υψηλό επίπεδο, πολύ καλύτερο από το πρώτο παιχνίδι”, είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Νο2 του κόσμου.

“Ελπίζω ότι το επίπεδό μου θα συνεχίσει να αυξάνεται όσο προχωράει το τουρνουά. Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Μαροζάν. Μετά τη Ρώμη ένιωσα πολύ άσχημα. Ήθελα πολύ να επαναλάβω εκείνο το παιχνίδι εναντίον του. Παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και τους τελευταίους μήνες έχει κερδίσει σημαντικούς παίκτες. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω ξανά.”

“Γενικά η αυτοπεποίθηση μου έπεσε λίγο. Όχι μετά την Αυστραλία, αλλά στη περιοδεία στη Ν. Αμερική. Μετά το Μπουένος Άιρες δεν έχω παίξει καλό τένις. Το επίπεδο αυτοπεποίθησης έχει πέσει λίγο και κάθε μέρα υπέφερα στην προπόνηση προσπαθώντας να την κρατήσω όσο το δυνατόν ψηλότερα προσπαθώντας να είμαι ο εαυτός μου κάθε μέρα.”

“Στην πρεμιέρα μου στο Indian Wells υπέφερα στο 1ο set. Δεν έπαιζα τένις, αλλά κράτησα κάποια θετικά σημεία για να αρχίσω να παίζω καλύτερα. Σήμερα ήταν ένας πολύ καλός αγώνας από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπάλα, οπότε ήταν πολύ θετικό τόσο για την αυτοπεποίθησή μου, όσο και για το τένις μου.”

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr