Στο επερχόμενο παιχνίδι του κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ εστίασε ο Κάρλος Αλκαράθ, στις on court δηλώσεις του μετά την επικράτηση απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-2, 7-5 μετά από 90 λεπτά αγώνα, για να περάσει στους “16” του Mutua Madrid Open.

Ο No2 του κόσμου φανέρωσε την προσμονή του για το εν λόγω ματς, μιας και είναι ένας αντίπαλος που ξέρει καλά, και παράλληλα διατηρούν άριστες σχέσεις.

Έχουν, μάλιστα, προπονηθεί μαζί στη Μαδρίτη, και λίγο πολύ ξέρει τι πρέπει να βελτιώσει αν θέλει να προκριθεί στους “8” του ATP 1000 τουρνουά της χώρας του.

“Θέλω πραγματικά να παίξω αυτό το ματς. Έχουμε παίξει μερικές φορές, τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι πάντα οριακά. Θέλω πραγματικά να δείξω το καλύτερό μου επίπεδο, μπροστά στο κοινό της πατρίδας μου.

Έχω υπέροχες αναμνήσεις από πέρυσι στον τελικό, αλλά προφανώς πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτόν τον αγώνα. Ξέρω ότι ο Ζβέρεφ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με καλό επιθετικό παιχνίδι, και με καλά service. Πρέπει να δείξω όλες μου τις ικανότητες».

Οι προπονήσεις που κάναμε μαζί με βοήθησαν πολύ στο παιχνίδι τακτικής, και αυτό είναι κάτι που ήθελα να βελτιώσω.

Προφανώς ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου όλη την ώρα, προσπαθώντας να επιστρέφω τη μπάλα καθαρά και με πολλή δύναμη. Αυτός ήταν ο στόχος στην αρχή του αγώνα, να παίζω επιθετικά και να διατηρώ την πίεση στην άλλη πλευρά.




tennis24.gr