Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό, σημάδεψε την έναρξη του προημιτελικού αγώνα ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, όταν ένα σμήνος μελισσών κάλυψε το κεντρικό court των εγκαταστάσεων στο Indian Wells και ανάγκασε τους διοργανωτές να διακόψουν το ματς.

Ο Κάρλος Αλκαράθ φάνηκε να επηρεάζεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον μέσα στο court καθώς οι μέλισσες είχαν βάλει στο μάτι τον Ισπανό, με αποτέλεσμα να τρέξει εμβρόντητος προς τα αποδυτήρια.

 

“Ήταν πολύ περίεργο ότι συνέβη. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε γήπεδο τένις. Όταν βγήκαμε από το γήπεδο, παρακολουθούσαμε την εισβολή από την τηλεόραση και γελούσαμε πολύ. Ήταν αστείο για μένα. Θα το θυμάμαι για καιρό και όχι για το τένις” είπε ο Αλκαράθ ο οποίος, ωστόσο, τρόμαξε αρκετά από το σκηνικό και έτρεξε πρώτος προς τα αποδυτήρια, προσπαθώντας να προφυλαχθεί με μια πετσέτα.

Λίγο αργότερα, Αλκαράθ και Ζβέρεφ επέστρεψαν στο γήπεδο, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση και να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-1 επί του Γερμανού.

Η εισβολή των μελισσών live στην Cosmote TV

 

 

Eπιστρατεύτηκαν ειδικοί για την απομάκρυνση των μελισσών

 





tennis24.gr