Από τη Γεωργία όπου ζει πλέον η αδελφή του Μαρία, μετά από μία εικοσαετία στον Προβατά Σερρών, μιλάει εκ νέου στην κάμερα του «Τούνελ» για το περίεργο, ανώνυμο τηλεφώνημα που την αναστάτωσε.

«Με κάλεσε ένας άνδρας ανώνυμα στο κινητό μου και μου είπε ότι είδε τον αδελφό μου τη νύχτα του τροχαίου να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει. Το τηλεφώνημα ήταν ξαφνικό και δεν πρόλαβα να ρωτήσω πολλά. Πρέπει να ήταν Έλληνας και δεν αποκλείω να είναι από το περιβάλλον μου. Για το αυτοκίνητο που τον πήρε δεν μου ανέφερε τι χρώμα ή τι μάρκα ήταν. Στη συνέχεια είπε ότι ο Μπάμπης έφυγε από εκεί και συναντήθηκε με δυο άνδρες με τους οποίους είχε έντονη συζήτηση. Με παρότρυνε να ψάξω τη λύση του μυστήριου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε:

«Η αστυνομία δεν έχει τέτοια επώνυμη πληροφορία, ότι μπήκε ο αδελφός μου σε κάποιο αυτοκίνητο. Ξέρω ότι ο Μπάμπης ήθελε να φύγει από αυτή τη δουλειά που ήταν έμπορος αυτοκίνητων. Το πιο πιθανό τόσο καιρό μετά, είναι να του έχει συμβεί κάτι κακό. Υπάρχουν και ερωτήματα για μια κλήση που βρέθηκε στο κινητό του. Θέλω να βρεθεί να τον σφίξω στην αγκαλιά μου. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Στους δικούς μου που έχουν προβλήματα με την υγεία τους, προσποιούμαι ότι είναι όλα καλά.»



megatv.com