Πήρε το “θρίλερ” κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε ο μαχητικός Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, κερδίζοντάς τον με 7-6(1), 5-7, 7-6(6) μετά από 3 ώρες και 5 λεπτά αγώνα στο Manolo Santana Stadium, και έκλεισε θέση για τους “16” του Mutua Madrid Open.

Ο 23χρονος Ισπανός, Νο45 στον κόσμο, στις on court δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κόντρα στον 19χρονο Δανό, ενώ είπε πως η θέληση για τη νίκη ήταν ο παράγοντας που τον οδήγησε προς αυτήν.

“Πνευματικά και σωματικά ήταν πολύ δύσκολο. Ο Ρούνε είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ήταν αρκετά δύσκολη η αναμέτρηση μαζί του και έπρεπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε service , γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου παρουσιαστεί το break point.

“Είχα τις ευκαιρίες μου και στο τρίτο set, αλλά είχα πολλή ένταση και ήμουν λίγο αγχωμένος να ολοκληρώσω κάθε πόντο. Αλλά τα πήγα καλά και είμαι πολύ χαρούμενος”.

“Ένιωσα αυτή την ενέργεια και είπα, “εντάξει, δεν θέλω να πάω σπίτι. Θέλω να κερδίσω αυτό το παιχνίδι”. Δεν έχει σημασία αν είχα κράμπες, δεν έχει σημασία αν είχα πολλή ένταση, το μόνο που μετρούσε είναι η θέληση να κερδίσω τον αγώνα”.




tennis24.gr