Ο Ντι Μποστ είναι και επίσημα ξανά παίκτης της Γαλατασαράι, ομάδα με την οποία αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ ως αντίπαλος στο Basketball Champions League.

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντι Μποστ, ύστερα από μερικούς μήνες από το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η τουρκική ομάδα αποτελεί αντίπαλο του ΠΑΟΚ για το Basketball Champions League, με το επόμενο μεταξύ τους ματς να είναι προγραμματισμένο στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ έφυγε από την Τουρκία τον φετινό Ιανουάριο και υπέγραψε με την Βιλερμπάν. Άρχισε την τωρινή σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών με τους Μετροπολιτάνς 92.

Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα αρκετών ομάδων που αγωνίζονται σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα έχει υπάρξει μεταξύ άλλων παίκτης της Μονακό, της Ζάλγκιρις Κάουνας και της Κίμκι.

Την περασμένη σεζόν ως αθλητής της Βιλερμπάν έκανε 15 συμμετοχές στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 8,9 πόντους με 4,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ σε 25:58 λεπτά συμμετοχής.

Την περίοδο του 2020-21, κατέκτησε το EuroCup με την Μονακό, έχοντας κατά μέσο όρο 13,8 πόντους με 4,5 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ σε 28:51 λεπτά αγώνα.





gazzeta.gr