Μαρία Σάκκαρη και Ντιάν Παρί θα αναμετρηθούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης για μια θέση στην 8άδα του φετινού Indian Wells, στο 3ο παιχνίδι του προγράμματος στο Stadium 2. Μία αρκετά επικίνδυνη αποστολή για την Ελληνίδα τενίστρια κι αυτό γιατί η Γαλλίδα και Νο61 του κόσμου, είναι για την ώρα η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τις Τρεβιζάν, Φερνάντεζ και Μπλίνκοβα (στο προηγούμενο γύρο είχε κερδίσει την Πεγκούλα). 

Από την άλλη όμως και η Σάκκαρη έχει κάνει 4 εξαιρετικά sets (εξαιρείται το 1ο με την Σνάιντερ) στις πρώτες δύο αναμετρήσεις της  στο φετινό Indian Wells, δείχνοντας να έχει μια πολύ καλή και ήπια μετάβαση μετά από την αλλαγή του προποντή. 

Η νικήτρια θα εξασφαλίσει μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα αγωνιστεί κόντρα είτε στην περσινή φιναλίστ και Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα, είτε απέναντι στην εξαιρετική Αμερικανίδα Έμμα Ναβάρο που έχει αποκλείσει ήδη τις δύο Ουκρανές Λέσια Τσουρένκο και Ελίνα Σβιτολίνα. 

Το παιχνίδι αυτό θα είναι και το πρώτο χρονικά στο κεντρικό court, στο σημερινό πρόγραμμα (20:00), ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει αυτό της Κόρι Γκοφ με την Ελίζε Μέρτενς. Στο τελευταιο ματς του πρωινού προγράμματος (22:30-23:00 GR) o Ντανιίλ Μεντβεντεφ θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Ρώσο να θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα του στο indoor 1000άρι του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο. 

Στο πρώτο ματς του βραδινού session (03:00 GR) και το τελευταίο της ημέρας στα μονά, ο πρωταθλητής του 2022, Τέιλορ Φριτς θα παίξει κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε, με τον Αμερικανό να έχει κερδίσει τη μοναδική μεταξύ τους αναμέτρηση πριν από περίπου ένα χρόνο στο Miami Open στα 2 sets.

Την αυλαία στο Stadium 2 (20:00 GR) θα ανοίξουν οι Κάσπερ Ρουντ και Γκαέλ Μονφίς, με τον φορμαρισμένο Νορβηγό, ο οποίος έχει φτάσει σε δύο τελικούς στα τελευταία δύο τουρνουά που έχει συμμετάσχει, να συναντά μετά από 6 χρόνια τον Γάλλο, οποίος είχε βγει νικητής από την μοναδική του αναμέτρηση το 2018 στο Κίτο του Εκουαδόρ.

 Αμέσως μετά (22:00 GR) ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Δευτέρας, Λούκα Νάρντι θα κληθεί να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του που σημείωσε κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας απέναντί του τον Αμερικανό Τόμι Πολ, ενώ μετά από το παιχνίδι της Σάκκαρη με την Παρί, θα ακολουθήσει το ματς της Γιουάν με την Ντάρια Κασάτκινα με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στο δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο του τουρνουά.

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-10h)

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr