Το βράδυ του Σαββάτου (9/3) θα ξεκινήσει η Μαρία Σάκκαρη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο Indian Wells, αντιμετωπίζοντας την 19χρονη Ρωσίδα, Ντιάνα Σνάιντερ, με στόχο την πρώτη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης.

Θα είναι η δεύτερη χρονικά αναμέτρηση του Stadium 3 της Καλιφόρνια, και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 23:00 GR. Το πρόγραμμα στο εν λόγω κορτ ανοίγουν οι Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και Έμα Ραντουκάνου, με το παιχνίδι τους να ξεκινά στις 21:00 GR.

Σάκκαρη και Σνάιντερ έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν, και μάλιστα πριν από περίπου 1 χρόνο και 2 μήνες στη Μελβούρνη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει με 3-6, 7-5, 6-3, για να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Australian Open.

Μετά την πρεμιέρα της Μαρίας θα ακολουθήσει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόλεχαϊντ και Βικτόρια Αζαρένκα, μετά θα πάρουν θέση στο κορτ οι Κάσπερ Ρουντ και Λούκας Κλέιν, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσουν οι Γκαέλ Μονφίς και Χούμπερτ Χούρκατς.

Στο Stadium 1 του Indian Wells Tennis Garden το πρόγραμμα θα ανοίξει η Κόκο Γκοφ με την Κλάρα Μπουρέλ (21:00 GR), ενώ μετά θα πάρει τη σκυτάλη ο Τέιλορ Φριτς, που θα παίξει με τον Αλεχάνδρο Ταμπίλο.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς, που θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάνταρ Βούκιτς, λίγο μετά τη 01:00 GR, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του γηπέδου είναι ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα (05:00 GR)

Όσον αφορά το Stadium 2, εκεί ξεχωρίζει το πρώτο ματς της βραδιάς, ανάμεσα σε Μίλος Ράονιτς και Χόλγκερ Ρούνε (21:00 GR), ενώ αμέσως μετά θα αναμετρηθούν οι Τζέσικα Πεγκούλα και Άννα Μπλίνκοβα (23:00 GR).

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr