Η δράση συνεχίζεται στην Καλιφόρνια με το πρόγραμμα της 2ης ημέρας το οποίο θα είναι αρκετά βαρύ λόγω της αναβολής αρκετών αγώνων της πρεμιέρας εταιρίας της βροχής. Το πρόγραμμα της Πέμπτης μπορεί να μην έχει τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του, ωστόσο περιλαμβάνει σημαντικά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, ενώ έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς σήμερα θα προκύψουν οι αντίπαλοι για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη για τον 2ο γύρο του τουρνουά. 

Πιο συγκεκριμένα στο Stadium 7 (όχι πριν τις 22:30 GR) ο προερχόμενος από τα προκριματικά, Λουκάς Πούιγ θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τον Γάλλο να προηγείται με 2-1 games στο 1ο set, με τον νικητή να βρίσκει στον 2ο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής αναμένεται να διεξαχθεί και η αναμέτρηση της Ντιάνα Σνάιντερ με την Άννα Μπογκντάν στο Stadium 9 με την παίκτρια που θα εξασφαλίσει την πρόκριση να αντιμετωπίζει την Μαρία Σάκκαρη στον 2ο γύρο. 

Την αυλαία της Πέμπτης στο κεντρικό court θα ανοίξουν στις 21:00 GR ο Σταν Βαβρίνκα και ο Τόμας Μάχατς σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, ενώ στη συνέχεια (όχι πριν τις 22:30 GR) θα μπει στο court η 43χρονη Βίνους Γουίλιαμς η οποία θα παίξει κόντρα στην Γιαπωνέζα Νάο Χιμπίνο.

Στο τρίτο παιχνίδι του κεντρικού court η Ναόμι Οσάκα θα παίξει απέναντι στην 36χρονη Ιταλίδα, Σάρα Εράνι, ενώ στο πρώτο παιχνίδι του βραδινού προγράμματος (04:00 GR) ο Μίλος Ράονιτς θα αντιμετωπίσει αντί του Ναδάλ, τον Ινδό…Ναγκάλ, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Σοφία Κένιν κόντρα στην Βικτορίγια Τόμοβα. 

Στο πρώτο παιχνίδι του Stadium 2 η Έμμα Ραντουκάνου θα παίξει με αντίπαλο την Ρεμπέκα Μασάροβα (21:00 GR), με το παιχνίδι της Καρολίν Βοζνιάκι κόντρα στην Λιν Ζου να ακολουθεί. Πρεμιέρα θα κάνει και ο Γκαέλ Μονφίς που θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Μαξ Πέρτσελ, στη συνέχεια ο φορμαρισμένος Άλεξ Μίκελσεν θα κοντραριστεί με τον Χαούμε Μουνάρ, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρώσουν οι δύο αναμετρήσεις με τη Σλόουν Στίβενς να παίζει κόντρα στην Μαγιάρ Σερίφ και τον Μποόυτικ φαν ντε Σάντσχουλπ να αντιεμτωπίζει τον Ντένις Σαποβάλοφ.

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr