Η διάρρηξη ήταν κινηματογραφική αφού οι δράστες έκλεψαν μπουλντόζα από τον δήμο και στη συνέχεια εισέβαλαν με αυτήν στην είσοδο του καταστήματος.

Το χρονικό

Στο βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται το όχημα των δραστών να σπρώχνει το αυτοκίνητο που βρίσκεται επί της οδού Καλάμου, την ώρα που η μπουλντόζα προσπαθεί να πλησιάσει τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου.

«Το αμάξι μου είναι αυτό που βλέπετε εδώ, με σπασμένο το τζάμι. Ήταν εδώ. Σπάσανε το τζάμι, λύσανε το χειρόφρενο και το σπρώξανε με άλλο αμάξι για να το φέρουν εδώ για να κάνουν αυτό που βλέπετε».

Η κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης στο κοσμηματοπωλείο κατέληξε σε φιάσκο, αφού το σύστημα ασφαλείας καπνού της επιχείρησης δεν επέτρεψε στους δράστες να αποσπάσουν μεγάλη λεία.

«Είμαι πάρα πολύ αναστατωμένος. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει, και πριν δύο χρόνια έχει συμβεί το ίδιο. Λειτούργησε το σύστημα καπνού», λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι διαρρήκτες αψηφώντας τις κάμερες ασφαλείας αλλά και τον θόρυβο που κάνει η μπουλντόζα, κατεδάφισαν την πρόσοψη της επιχείρησης, προκαλώντας ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ.

Το πρώτο φως της ημέρας φανέρωσε και το μέγεθος της καταστροφής. Με τις σκούπες στα χέρια, ιδιοκτήτες και υπάλληλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα συντρίμμια και τα κατεστραμμένα τιμαλφή.

Οι Αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.



megatv.com