Ιδανική αρχή στην Ευρώπη για τον Κάρλος Αλκαράθ, που επέστρεψε στη δράση με νίκη και πρόκριση στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open. Ο 20χρονος Ισπανός νίκησε με 6-2, 6-1 τον Αλεξάντερ Σεφτσένκο, και ξεκίνησε το δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου του.

Μετά από μία ώρα και 8 λεπτά αγώνα στο Manolo Santana Stadium ο No3 του κόσμου είχε 9 winners και έναν άσο, μέτρησε 7 αβίαστα λάθη και δεν έκανε κανένα DF. Ήταν συνεπής από το πρώτο service, έχοντας 65% σε κερδισμένους πόντους, αλλά και 58% από το δεύτερο.

Αξιοποίησε 7/11 BP του, γεγονός που αποδείχθηκε και “κλειδί” για τη νίκη, ενώ την ίδια ώρα έσβησε μόλις μία από τις τρεις ευκαιρίες του Καζάκου αντιπάλου του για break. Με τη νίκη αυτή ο Αλκαράθ θα βρεθεί για τρίτη σερί, αλλά και συνολική φορά στους “32” της Μαδρίτης.

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι 24χρονος Βραζιλιάνος, αλλά και No63 του κόσμου, Τιάγκο Σέιμποθ, που νωρίτερα ξεπέρασε το εμπόδιο του Λορένζο Μουζέτι με 6-4, 6-4. Στο πρώτο του παιχνίδι είχε νικήσει τον Ρόμαν Σαφιούλιν με το ίδιο αποτέλεσμα.

Στα ματς που έγιναν παράλληλα, ο Ντένις Σαποβάλοφ νίκησε τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί με 7-6(3), 6-3, ενώ ο Χούμπερτ Χουρκάτς δυσκολεύτηκε μόνο για ένα set απέναντι στον Τζακ Ντρέιπερ, τον οποίο και κέρδισε με 6-1, 7-5.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)





tennis24.gr