Στο Miami Open Unites συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δείχνοντας έμπρακτα τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βοήθησε τόσο οικονομικά, όσο και πρακτικά στην ανακαίνιση κτηρίων της τοπικής κοινότητας.

“Μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους και να κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον πλανήτη. Σήμερα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ και να κάνω κάτι διαφορετικό από ότι έχω συνηθίσει. Ήταν ανανεωτικό, νιώθω ότι εξαγνίζει την ψυχή μου.

Πέρασα πολύ καλά με τους συναδέλφους, αυτή η εμπειρία μας φέρνει πιο κοντά, για τον ίδιο σκοπό, να βοηθήσουμε την τοπική κοινότητα”, είπε ακόμα ο Έλληνας τενίστας, που μαζί του στην εν λόγω ενέργεια ήταν οι Κόρντα, Ντόλεχαϊντ και Μπαπτίστ.

Όσο για τη συμμετοχή του στο Miami Open, είπε: “Ελπίζω να ολοκληρώσω το τουρνουά όπως έκανα και σήμερα μ’ αυτό το σπίτι. Δηλαδή να έχω τα ίδια συναισθήματα για το τένις μου και να νιώσω δημιουργικός στο court, που είναι ο τελικός στόχος μου.”

Θυμίζουμε πως ο No11 του κόσμου θα κάνει πρεμιέρα κόντρα σ’ έναν εκ των Ντένις Σαποβάλοφ και Λουτσιάνο Ναρντέρι, στο 2ο γύρο της διοργάνωσης. Παράλληλα, θα αγωνιστεί και στα διπλά, με παρτενέρ του τον Θανάση Κοκκινάκη.





tennis24.gr