Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Άντι Μάρεϊ, μετά την ήττα του από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στο δεύτερο γύρο του Indian Wells, όπου και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του. Ανέφερε ξανά πως σκοπεύει να βάλει τέλος στην καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι, ενώ εξέφρασε και την ενόχλησή του στους δημοσιογράφους, που συνεχίζουν να τον ρωτάνε γι’ αυτό.

“Νιώθω πως κανείς δε με ακούει! Σκοπεύω να σταματήσω το καλοκαίρι. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Με ρωτάνε γι’ αυτό συνέχεια τους τελευταίους 18 μήνες”, είπε ο 36χρονος Βρετανός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Είναι προφανώς κάτι που είχα σκεφτεί, αλλά δεν είχα αποφασίσει ακόμα. Σε κάποιο σημείο πήρα και την απόφαση, την εξέφρασα, αλλά κανείς δεν με ακούει. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε, για να είμαι ειλικρινής”.

Σχετικά με το τι τον ικανοποιεί περισσότερο, κοιτώντας πίσω στην καριέρα του, είπε: Πολλοί παίκτες όταν τελειώνουν την καριέρα τους, είμαι σίγουρος πως θα ήλπιζαν να έχουν κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά, ή και καλύτερα.

Ωστόσο νιώθω πως τα έκανα όλα αρκετά καλά. Δούλεψα πολύ σκληρά, δεν έχασα πολλές μέρες προπονήσεων, ήμουν πειθαρχημένος, και έπαιρνα τις σωστές αποφάσεις. Γι’ αυτό και δεν έχω πολλά πράγματα να μετανιώνω.

Σίγουρα υπάρχουν στιγμιαίες αποφάσεις μου που θα ήθελα να αλλάξω για κάποια παλιότερα παιχνίδια, και να διάλεγα κάτι καλύτερο για να ερχόταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι έδωσα ότι καλύτερο είχα και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.”



tennis24.gr