Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης έκαναν μαγικό ντεμπούτο στη συνεργασία τους στο διπλό επικρατώντας στην πρεμιέρα του Miami Open των Αυστραλών Άλεξ ντε Μινόρ και Ρίνκι Χιτσικάτα με 6-3, 6-4 σε μόλις 64 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά. 

Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης τελείωσαν το ματς με 5 άσους (κανένα διπλό λάθος), κέρδισαν 89% των πόντων πίσω από το πρώτο service (31/35) και 69% στο δεύτερο (9/13) δεν αντιμετώπισαν ούτε ένα break-point, ενώ εκμεταλλεύτηκαν τις 2 από τις 8 ευκαιρίες για break. 

Το πρώτο break ήρθε στο 4ο game του 1ου set παίρνοντας προβάδισα με 3-1, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να διατηρήσουν το service τους κλείνοντας το set με 6-3 κάνοντας το 1-0. Έχοντας τον ίδιο ρυθμό στο service τους Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης έφτασαν σε break και στο 2ο set κάνοντας το 4-3 για να κλείσουν στη συνέχεια το ματς σφραγίζοντας τη πρόκριση. 

Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουν το δυνατό δίδυμο τους διπλίστες Ραμ (ΗΠΑ)/Σάλσμπουρι (Μ. Βρετανία) που νίκησαν με τη σειρά τους το δίδυμο Μπλούμπεργκ (ΗΠΑ)/Ρουντ (Νορβηγία) με 7-6(5), 6-4. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)





tennis24.gr