Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρεν Χατσάνοφ θα μονομαχήσουν στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του φετινού Rolex Monte-Carlo Masters σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στο κεντρικό court στις 12:00 GR. Αυτή ειναι η 9η μεταξύ τους συνάντηση με τον Τσιτσιπά να κυριαρχεί με 7 νίκες σε 8 ματς (7-1) με τη μοναδική νίκη του Ρώσου να είναι στη φάση των “16” του περσινού Miami Open, με τον Τσιτσιπά ωστόσο να έχει κερδίσει την πιο πρόσφατη συνάντηση στα προημιτελικά του indoor Masters 1000 στο Παρίσι, πέρσι τον Οκτώβριο. 

Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με τον νικητή του αγώνα που θα ακολουθήσει με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ATP Γιάνικ Σίνερ να αντιμετωπίζει τον Χόλγκερ Ρούνε, στην επανάληψη του περσινού ημιτελικού όπου βρήκε νικητή τον Δανό στα 3 sets. Ο Ρούνε προηγείται με 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά ο Ιταλός έχει κερδίσει στην τελευταία τους στα ATP Finals του Τορίνου για τη φάση των ομίλων. 

Στον 3ο προημιτελικό της ημέρας ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ, με τον Αυστραλό να έχει κερδίσει τον Σέρβο φέτος στα προημιτελικά του United Cup, με τον Τζόκοβιτς να έχει κερδίσει την πρώτη μεταξύ του συνάντηση στο περσινό Australian Open στη φάση των “16”, ενώ το πρόγραμμα των προημιτελικών της Παρασκευής θα ολκληρωθεί με τον αγώνα του Κάσπερ Ρουντ κόντρα σε έναν εκ των Λορέντσο Σονέγκο και Ούγκο Αμπέρ. 

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)



tennis24.gr