Στα 30 του χρόνια ο διεθνής Μαροκινός φορ αντιμετωπίζει την πιο μεγάλη αγωνιστική πρόκληση της καριέρας του φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί αποκτήθηκε ξεκάθαρα με την προοπτική να είναι βασικός φορ στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές στο γήπεδο, έχει αποδειχθεί δεινός σκόρερ στην καριέρα του αλλά ποτέ δεν είχε φορέσει τη φανέλα μίας μεγάλης ομάδας, όπως συμβαίνει τώρα στον Ολυμπιακό. Μία μεταγραφή που είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.

Στις τάξεις των Πειραιωτών υπάρχει μία μεγάλη ικανοποίηση για αυτή την προσθήκη αλλά και υψηλές γενικότερα προσδοκίες. Προσδοκίες που θεωρούν ότι έχουν λογική βάση λόγω του background και των δυνατοτήτων του εν λόγω στράικερ. Για έναν παίκτη που μπορεί να αποδειχθεί ο νέος… Ελ Αραμπί, όπως έχετε διαβάσει ξανά σχετικά στο Gazzetta.

Ο Ελ Καμπί από τη μεριά του έχει τεράστιο και διπλό κίνητρο. Το πρώτο είναι καθιερωθεί και να πετύχει στον Ολυμπιακό βάζοντας αρκετά γκολ και το 2ο είναι να επιστρέψει στην Εθνική της χώρας του, στο Μαρόκο. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του έχει να παίξει από το 2022. Εκεί όπου έχει 20 γκολ και 6 ασίστ σε 35 αγώνες.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί γενικότερα είναι μαθημένος από δυσκολίες κάθε είδους. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή και το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο 1-0 με τη Γκενκ έδειξε το τι μεγάλη διάθεση και όρεξη έχει και να πετύχει αλλά και να βοηθήσει αισθητά.

Στον Ολυμπιακό το επιτελείο της ομάδας είχε εντυπωσιαστεί από τον παίκτη από τις προπονήσεις. Από την εικόνα του σε αυτές. Ακόμα και οι συμπαίκτες του είχαν να λένε τα πιο καλά λόγια για τα χαρακτηριστικά του και τις ικανότητές του. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο. Να θυμίσουμε πως στη Χατάϊσπορ ο Καμπί είχε 26 γκολ και 4 ασίστ σε 55 αγώνες.



gazzeta.gr