Ο Άντι Μάρει δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του, όχι τόσο από τον αποκλεισμό στο 2ο γύρο του US Open, όσο από την απόδοση που είχε στην αναμέτρηση με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Βούλγαρος πρωταθλητής, ήταν πολύ καλύτερος και επικράτησε ελεγχόμενα 6-3, 6-4, 6-1 του αντιπάλου του, σφραγίζοντας την παρουσία του στη φάση των “32” της διοργάνωσης.

“Είναι προφανώς απογοητευτικό να μην παίζεις όπως θα ήθελες. Αλλά ίσως πρέπει να δεχτώ ότι σε αυτά τα τουρνουά που είχα μεγάλες διακρίσεις, ίσως πλέον είναι δύσκολο να τις επαναλάβω. Ξέρω τι κάνω, είναι απίστευτα δύσκολο να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο όπως είμαι τώρα. Και κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολο από άλλες. Αλλά ναι, σήμερα είναι προφανώς μια πραγματικά απογοητευτική ήττα” είπε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2012.

“Πάλεψα αρκετά σκληρά, αλλά δεν έπαιξα αρκετά καλά. Τελικά αυτά είναι τα τουρνουά στα οποία θέλεις να παίξεις το καλύτερο σου τένις και να δημιουργήσεις περισσότερες υπέροχες στιγμές και δεν το έκανα φέτος” πρόσθεσε ο Μάρει ο οποίος φέτος αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Australian Open, απουσίασε από το Roland Garros και ηττήθηκε στο 2ο γύρο του Wimbledon.

 

 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

 




tennis24.gr