Ο Αντρέι Ρούμπλεφ μίλησε για το πρόσφατο επεισόδιο στον ημιτελικό του Ντουμπάι, όπου αποβλήθηκε λόγω λεκτικής κακοποίησης σε επόπτη, ωστόσο μετά από την έφεση που άσκησε στην επιτροπή εφέσεων, η ΑΤΡ του επέστρεψε τους βαθμούς, αλλά και το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο τουρνουά. 

Αμέσως μετά από την απόφαση ο Ρούμπλεφ, μέσα από ανάρτησή του στα social media, ευχαρίστησε τόσο την ATP, όσο και τους ανθρώπους που τον υποστήριξαν, χωρίς ωστόσο να απολογηθεί για την έντονη λεκτική επίθεση που άσκησε στον επόπτη. 

Ο Ρούμπλεφ έδωσε τη δική του εξήγηση, τονίζοντας ότι έχει ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη στο παρελθόν, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση κατηγορήθηκε για κάτι που δεν έκανε. 

“Έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη στο παρελθόν γιατί έφταιγα και είναι απαράδεκτο να υψώνω τη φωνή μου έτσι. Δεν έχει σημασία αν είναι ένας κριτής γραμμών, ένας οπαδός ή ένας κανονικός άνθρωπος.”

“Τέτοια πράγματα είναι απαράδεκτα. Είναι ασέβεια. Οπότε φυσικά νιώθω ενοχές και ντρέπομαι που επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει τέτοια πράγματα. Για να είμαι ειλικρινής έχω επιτρέψει στον εαυτό μου παρόμοια περιστατικά πολλές φορές στο παρελθόν.”

“Από την άλλη είναι αρκετά δύσκολο να με κατηγορούν για κάτι που δεν έκανα. Για λέξεις που δεν είπα. Μίλησα μαζί τους, όλοι παρακολούθησαν τι έγινε και ξαφνικά πρόσθεσαν ακόμα περισσότερες λέξεις που δεν είπα.”

“Ήθελα απλά να είμαι δίκαιος. Τουλάχιστον ας με τιμωρήσουν δίκαια για κάτι που έκανα, αλλά να με τιμωρούν για κάτι που δεν έκανα ήταν απαράδεκτο”, κατέληξε ο Ρώσος. 



tennis24.gr