Φανερά ικανοποιημένος με τη 2η σερί νίκη του και την πρόκρισή του στον 3ο γύρο του US Open εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που έχει εξασφαλίσει από την πρεμιέρα την άνοδό του στο No1 των ATP Rankings.

Ο Νόλε μίλησε για την αναμέτρησή του με τον Μπερνάμπ Ζαπάτα Μιράλες, για τον επερχόμενο αγώνα του με τον συμπατριώτη του Τζέρε, αλλά και για την 20ετή παρουσία του στο Major της Νέας Υόρκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει ακόμα την ίδια “πείνα” για να παίζει το καλύτερο τένις του.

“Ξεκίνησε καλά, είχαμε μερικά καλά ράλι. Έπρεπε να απλώνουμε συνεχώς το χέρι μας για την πετσέτα μετά από κάθε ένα από αυτά τα μεγαλύτερα ράλι, οπότε χρειάστηκε λίγο περισσότερος χρόνος και προσπάθεια.

Αλλά, ξέρετε, ένα διάλειμμα ήταν αρκετό. Μετά από αυτό, για μένα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα στο 2ο σετ. Στην αρχή του τρίτου, τα πρώτα δύο games ήταν κλειστά, αλλά τα τελευταία τέσσερα του ήταν και πάλι καλύτερα για μένα, γιατί άνοιξα το παιχνίδι μου. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που νιώθω, παίζοντας στο γήπεδο”.

Σχετικά με τον Τζέρε είπε: “Είναι σε πολύ καλή φόρμα. Είναι υπέροχο για το σερβικό τένις που έχουμε δύο συμπατριώτες έναν αγώνα στον τρίτο γύρο. Έτσι, ένας Σέρβος θα είναι σίγουρα στον τέταρτο γύρο, κάτι που είναι πάντα εξαιρετικό για το τένις μας”.

Τέλος, ο Νόλε μίλησε για τον ίδιο και για την παρουσία του σε ένα ακόμα US Open: “Σε ηλικία 36 ετών, μετά από 20 χρόνια που έρχομαι στη Νέα Υόρκη, έχω ακόμα τη θέληση να παίξω το καλύτερο μου τένις σε αυτό το γήπεδο. Έχω την εμπειρία και την κατανόηση του τι πρέπει να γίνει στις σημαντικές στιγμές. Διατηρώντας την ενέργεια και εστιάζοντας στην παρούσα στιγμή”.




tennis24.gr