Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε κατά τη διάρκεια της media day της Πέμπτης, για την επιστροφή του στο Indian Wells μετά από το 2019, αλλά και για το γεγονός οτι του λείπει η αυτοπεποίθηση στην αρχή της χρονιάς που τα τελευταία χρονιά ξεκινούσε με τίτλο. 

“Η Αυστραλία ήταν ένα μέρος που κέρδισα τα περισσότερα Slam. Τις περισσότερες σεζόν τις ξεκινούσα μ’ ένα Grand Slam, το οποίο φυσικά σου δίνει ένα τεράστιο αέρα για την υπόλοιπη σεζόν. Κι όταν ξεκινάς τη σεζόν με τέτοιο τρόπο έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.”, ανέφερε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι η μόλις 2η φορά από το 2019 που ξεκινάει τη σεζόν χωρίς να έχει κερδίσει Grand Slam. 

“Επομένως αν αυτό δεν έχει συμβεί τότε προφανώς ο κόσμος αρχίζει να αναρωτιέται αν μπορώ να το κάνω ξανά αυτό και όσο ο χρόνος περνάει τόσο αυτή η ερώτηση γίνεται ακόμα πιο επίκεντρο.”

“Πέρσι είχα μια εκπληκτική σεζόν όσον αφορά τα Grand Slam. Έκανα μερικά εκπληκτικά ρεκόρ για την ιστορία του αθλήματος. Φέτος η σεζόν ξεκίνησε διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι έπαιξα το καλύτερο τένις στην Αυστραλία, ενώ ο Γιάνικ έπαιξε. Ήταν πολύ καλύτερος από μένα εκείνη την ημέρα (σ.σ ημιτελικός) και στη συνέχεια έκανε μια απίστευτη ανατροπή στον τελικό, οπότε το άξιζε απόλυτα.”

Όσο για την επιστροφή του στο Indian Wells ο Τζόκοβιτς τόνισε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Ο χρόνος κυλάει απίστευτα γρήγορα. Πλέον αυτό που μένει είναι να δούμε να μπορώ να έχω ένα καλό τουρνουά”.

Ο Νο1 του κόσμου και 5 φορές πρωταθλητής στη διοργάνωση, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Αυστραλό Αλεκσάνταρ Βούκιτς. 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)



tennis24.gr