Η μεγάλη επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Indian Wells Tennis Garden, είναι γεγονός…

Ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας προπονήθηκε τη Δευτέρα για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το BNP Paribas Open, μετά από 5 χρόνια.

Η τελευταία του συμμετοχή στο ATP Masters 1000 της Καλιφόρνια ήταν το 2019 όταν αποκλείστηκε στον 3ο γύρο από τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο πέντε φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης (2008, 2011, 2014-16), δεν αγωνίστηκε τις επόμενες χρονιές λόγω της στάσης του κατά του εμβολιασμού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο Τζόκοβιτς καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό και στο 2ο γύρο περιμένει τον Αλεξάντερ Βούκιτς που έχει αντίπαλο από τα προκριματικά στην πρεμιέρα.

Ο Νόλε συναντά τον 30-Μάρτιν Τόμας Ετσεβερί στη φάση των “32” κι έναν εκ των 14-Αμπέρ ή 21-Πολ στον 4ο γύρο. Κάσπερ Ρουντ ή Χούμπερτ Χουρκάτς οι πιθανοί αντίπαλοι του Σέρβου στα προημιτελικά.

“Επέστρεψε! Ο Νόβακ Τζόκοβις βρέθηκε στο court για την πρώτη του επίσημη προπόνηση στον τενιστικό παράδεισο από το 2019” έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο “X” το BNP Paribas Open.

 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

 





tennis24.gr