Ο εξαιρετικός Φαμπιάν Μαροζάν και ο σταθερός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, σφράγισαν τα δύο τελευταία εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Miami Open, στο βραδινό πρόγραμμα της Τρίτης.

Ο 24χρονος Ούγγρος, πέτυχε μια ακόμη Top10 νίκη αυτή την εβδομάδα, βγάζοντας εκτός συνέχειας τον Άλεξ ντε Μινόρ ενώ ο Γερμανός, Νο4 του ταμπλό, κέρδισε ελεγχόμενα τον Κάρεν Χατσάνοφ στο τελευταίο ματς της φάσης των “16”.

Έτσι, οι τέσσερις προημιτελικοί του Μαϊάμι, είναι:

Αλκαράθ-Ντιμιτρόφ
Ζβέρεφ-Μαροζάν

Μεντβέντεφ-Τζάρι
Σίνερ-Μάχατς

Ήταν η 4η νίκη καριέρας για τον Μαροζάν κόντρα σε Top10 αντίπαλο, σε πέντε συνολικά αναμετρήσεις για τον Ούγγρο ο οποίος διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχοντας συντρίψει στο 2ο γύρο του Μαϊάμι και τον Χόλγκερ Ρούνε.

Το Νο57 του κόσμου, επικράτησε 6-4, 0-6, 6-1 του Άλεξ ντε Μινόρ και θα αγωνιστεί στο δεύτερο προημιτελικό της καριέρας του σε ATP Masters 1000, μετά τη Σαγκάη το 2023.

Η νίκη αυτή εξασφαλίζει στον Ούγγρο την άνοδο στο Νο38 ενώ με πρόκριση στα ημιτελικά, θα μπει για πρώτη φορά στο Top30.

Στον τελευταίο αγώνα της Τρίτης, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε 6-1, 6-4 του Κάρεν Χατσάνοφ και παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου και σε ένα rematch με τον Αλκαράθ, μετά την ήττα από τον Ισπανό στην 8αδα του Indian Wells.

Αυτός είναι ο 27ος προημιτελικός σε Masters για τον Γερμανό.

 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

 



tennis24.gr