Ο Αλέξης Γαρπόζης μίλησε στον απόχηο της νίκης επί του Απόλλωνα (8/3,2-1) δηλώνοντας ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και για την έως τώρα θητεία του στην ομάδα της Λεμεσού.

Η ΑΕΛ επικράτησε με ανατροπή του Απόλλωνα στην 3η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος Cyta και πήρε ένα καλό αποτέλεσμα μετά από τρεις ήττες μέσα σε μόλις έξι αναμετρήσεις.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Αλέξης Γαρπόζης, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου για το αποτέλεσμα, για την απουσία βαθμολογικού ενδιαφέροντος στο παιχνίδι, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είπαμε στα παιδιά ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε, κάτι που το καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Από την μέρα που κλήθηκα στον πάγκο της ΑΕΛ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι δύσκολο για εμάς να μην ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Αν με ρωτάτε αν με ενδιαφέρει εμένα και τους συνεργάτες μου να δουλεύουμε στην ΑΕΛ… ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να δουλέψει σε αυτή την ομάδα.

Για τη Λεμεσό είναι ότι χειρότερο…μέσα σε αυτό το γήπεδο να μην υπάρχει στόχος βαθμολογικός.»



gazzeta.gr