Πίσω στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (31/3,17:00)μετά και την τετραήμερη άδεια που παραχώρησε ο Ραν Μπεν ΣΙμόν, ως επιβράβευση για τα καλά αποτελέσματα.

Τα κεφάλια μέσα. Μετά και την άδεια που παραχωρήθηκε από τον Ραν Μπεν Σιμόν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις και πλέον αρχίζουν την προετοιμασία τους για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.

Ένα παιχνίδι όπου θα η κάθε λεπτομέρεια μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Μία νίκη η οποία αν έρθει θα δώσει μεγάλη δυναμική στην ΑΕΚ και ταυτόχρονα πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι ποδοσφαιριστές πήραν ανάσες που τις είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη και δείχνουν αποφασισμένοι να πατήσουν κορυφή για πρώτη φορά φέτος.

Μία νίκη που αν επιτευχθεί θα είναι το επιστέγασμα της φοβερής αντεπίθεσης που κάνει η ομάδα της Λάρνακας από την μέρα που ανέλαβε ο Σιμόν. Μία ομάδα που έχει αποκτήσει ταυτότητα, χαρακτήρα, ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και ο Ισραηλινός τεχνικός έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί σχεδόν όλο το ρόστερ του σε αυτή την μαγική πορεία.

Με δυο απουσίες οι προπονήσεις…

Σήμερα επιστρέφουν οι παίκτες της ΑΕΚ στις προπονήσεις αλλά δεν θα είναι απαρτία. Και αυτό γιατί οι δυο διεθνείς ακόμη δεν έχουν επιστρέψει. Ο λόγος για τον Πίριτς που είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Βοσνίας αλλά και ο Τόνγκια ο οποίος ήταν στην κλήση της εθνικής Ιταλίας κάτω των 21. Αύριο αναμένεται και οι δυο να είναι κανονικά στην προπόνηση.

Με στόχο να μην μείνει εισιτήριο

Σε καλά επίπεδα κινείται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και μέχρι την Πέμπτη-Παρασκευή αναμένεται να διαφανεί αν θα έχουμε sold out. Για την κρισιμότητα αλλά και την σημαντικότητα ενός τέτοιου αγώνα το να μην εξαντληθούν τα εισιτήρια θα είναι μία μικρή ήττα και για την ΑΕΚ και για τον κόσμο της.

Ετοιμάζει πλούσιες εκδηλώσεις

Μέσω ανακοίνωσης της η ΑΕΚ ενημέρωσε για τη Διάσκεψη Τύπου που θα παρουσιάσει τις ενέργειες της για τα 30χρονα της ομάδας και τα 100 χρόνια ζωής: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την δημοσιογραφική διάσκεψη, που αφορά την παρουσίαση των επετειακών εκδηλώσεων για τα 30 Χρόνια Ζωής – 100 Χρόνια Ιστορίας του Σωματείου μας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Radisson Blu στην Λάρνακα, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ»



gazzeta.gr