Ο Ανδρέας Σάντης ψάχνει λύσεις για τα οικονομικά ζητήματα της Ανόρθωσης, την ίδια ώρα που μοιάζει βέβαιο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι.

Δεν μπορεί κανείς να πει ότι η φετινή Ανόρθωση δεν είναι ομάδα η οποία διαθέτει ποιότητα και ποδοσφαιριστές που μπορούν και τη νέα σεζόν να δώσεις βοήθειες. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει η ομάδα να βρει ηρεμία, υγεία και διοικητική σταθερότητα.

Όσο διοικητικά η ομάδα δεν μπορεί να πατήσει γερά στα δυο της πόδια είναι λογικό να έρχεται το ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Όταν η ομάδα δεν έχει τα οικονομικά εφόδια να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και αντί να βρίσκει λύσεις αυξάνονται ακόμη περισσότερο οι πονοκέφαλοι (π.χ. νέες προσφυγές που προέκυψαν από ανεκπλήρωτες συμφωνίες), τότε η επόμενη μέρα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Ανδρέας Σάντης κάνεις τις προσπάθειες και τις ενέργειες του αλλά δεν βρίσκει την ανταπόκριση που θα ήθελε. Κάποιες πόρτες που χτύπησε δεν άνοιξαν ποτέ και το οικονομικό σαφώς και «πνίγει» την ομάδα. Τόσο για να μπορέσει να καλύψει τις φετινές υποχρεώσεις που είναι πάρα πολλές, όσο και ενόψει της νέας σεζόν και το ύψος που θα κυμανθεί μπάτζετ.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, ότι δεν θα ανανεωθούν κάποια συμβόλαια όπως για παράδειγμα οι Γουαρίς, Φερέιρα και πιθανόν του Αρμπολέδα, παίκτης ή παίκτες που έχουν συμβόλαια αναμένεται να αποχωρήσουν (άλλοι γιατί δεν ικανοποίησαν και άλλοι γιατί ίσως ψάχνουν κάτι καλύτερο) και αυτό που μένει να δούμε είναι που θα κυμανθεί το μπάτζετ, πως θα λυθούν, αν λυθούν τα οικονομικά θέματα, και ποια θα είναι η επόμενη μέρα.



gazzeta.gr