Στον ΑΠΟΕΛ, εννοείται πως εδώ και καιρό έχουν ανοίξει το κεφάλαιο «προγραμματισμός» για την επόμενη σεζόν, έκαναν την απαιτούμενη προεργασία και εκεί που έκριναν σκόπιμο, προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω.

Το κεφάλαιο «προγραμματισμός» για την επόμενη σεζόν έχει ανοίξει για τα καλά στον ΑΠΟΕΛ.

Βασικό μέλημα για τη διοίκηση Πετρίδη είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά γρανάζια και η αξία τους δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Κουβέντα έγινε με τους πλείστους (αν όχι με όλους) τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι με το τέλος του πρωταθλήματος. Με κάποιους υπάρχει σύγκλιση και με κάποιους όχι.

Στην παρούσα φάση, οι παράγοντες στον ΑΠΟΕΛ, έβαλαν άνω τελεία στο συγκεκριμένο θέμα και θα επανέλθουν ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο.

Οι αγώνες που έρχονται χαρακτηρίζονται άκρως σημαντικοί στην προσπάθεια κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος μετά το 2019 και ως εκ τούτου, θέλουν άπαντες να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό σκέλος, δίνοντας την τελική μάχη με περίσσια αποφασιστικότητα.

Εννοείται πως διαφορετικά θα είναι τα οικονομικά δεδομένα εάν κατακτηθεί ο τίτλος και διαφορετικά εάν η ομάδα μείνει άτιτλη άλλη μία σεζόν. Τα πάντα παίζουν τον ρόλο τους και ασφαλώς, το οικονομικό «καίει» τον ΑΠΟΕΛ αφού το χρέος έχει εκτοξευτεί.



gazzeta.gr