Δύο προπονήσεις περιλαμβάνει η προετοιμασία του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ όπου ο Τόλης Τερζής θα μάθει και τη διαθεσιμότητα των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στην περίπτωση του Φαμπιάνο Λέισμαν καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με πρόβλημα στη γάμπα στο παιχνίδι με τον Βόλο. Μάλιστα, δεν είχε λάβει μέρος στις προπονήσεις που μεσολάβησαν μεταξύ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και του αντίστοιχου με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά αγωνίστηκε κανονικά. Κι αυτό διότι ο Άρης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας καθώς ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι στο τελευταίο στάδιο για την επιστροφή του στη δράση έπειτα από το κάταγμα στα πλευρά αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα προλάβει τους αγώνες των Playoffs.

Ο δε Νικολάς Ενκουλού έχασε δυνάμεις έπειτα από το πρόβλημα ίωσης που τον ταλαιπώρησε και το οποίο τον κράτησε εκτός στα παιχνίδια με Βόλο (εκτός), Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ. Στο χθεσινό (3/5) παιχνίδι πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής. Το δεύτερο πρόβλημα αφορά τον Χουλιάν Κουέστα ο οποίος – όπως σημείωσε ο Τόλης Τερζής – αγωνίστηκε με πρόβλημα στο χέρι.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ενέταξε στο τεχνικό επιτελείο τον 49χρονο Σλοβένο Έρμιν Σίλιακ σε μια κίνηση η οποία σχετίζεται με την εκκρεμότητα που υπάρχει στο ζήτημα απόκτησης διπλώματος UEFA PRO από τον Τόλη Τερζή.



gazzeta.gr