Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τη Νάπολι στις 12/03 στο «Estadi Olímpic Lluís Companys» με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι ιδιαίτερα υψηλές και τους οπαδούς να αντιδρούν.

Με τον πρώτο αγώνα στο «Diego Armando Maradona Stadium» στο 1-1, το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι στο «Montjuïc» θα κρίνει ποια ομάδα θα είναι στα προημιτελικά του Champions League. Οι προσδοκίες για αυτόν τον αγώνα είναι μέγιστες και η Μπάρτσα έχει ήδη παράσχει χώρο στην ιστοσελίδα ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να πάρουν εισιτήρια σε τιμή ιδιαίτερα υψηλή. Η καταλανική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι για να αυξήσει εκθετικά τις τιμές.

Αν στους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος ο σύλλογος προσφέρει εκπτώσεις για να ενθαρρύνει τους culés να επισκεφτούν το γήπεδο, αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά, γιατί πρόκειται για αναμέτρηση που οι culés δεν έχουν δει εδώ και πέντε χρόνια (από τον περασμένο Μάρτιο 2019, επειδή στο 2020 τα μέτρα Covid απέτρεψαν την πρόσβαση στα γήπεδα), οι τιμές δεν πέφτουν κάτω από τα 140 ευρώ για όσους φιλάθλους δεν είναι μέλη!

Οι πιο «οικονομικές» τοποθεσίες βρίσκονται στη Γωνία 2, στην τιμή των 144 ευρώ.



gazzeta.gr