Ο Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ανσού Φατί, προσπαθεί να καθησυχάσει το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, διαβεβαιώνοντας ότι αυτό το καλοκαίρι θα φέρει προσφορά 70 εκατομμυρίων για τον πελάτη του.

Ο Ανσού Φατί δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι Ερνάντες και ως εκ τούτου είναι στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν. Οι Καταλανοί θέλουν να απαλαγούν από το συμβόλαιό του δεδομένης της ανάγκης να αποκτήσουν χρήματα στα ταμεία και η αποχώρησή του μπορεί να είναι μια σημαντική οικονομική ένεση για τον σύλλογο.

Οι «μπλαουγκράνα» ακούνε προσφορές για τον Φατί και ο ατζέντης του, ο Πορτογάλος Ζόρζε Μέντες, προσπαθεί να φέρει ηρεμία στον σύλλογο διασφαλίζοντας ότι, όταν έρθει η ώρα, θα εμφανιστεί ένας σύλλογος που θα βάλει στο τραπέζι 70 εκατομμύρια ευρώ. «Αυτός ο σύλλογος θα είναι από την Premier League», διευκρινίζει.

Υπάρχουν δύο άγνωστα στην υπόθεση: Το πρώτο είναι η προθυμία του παίκτη. Το δεύτερο είναι εάν, πράγματι, ο Μέντες πρόκειται να φτάσει με μια προσφορά τέτοιου μεγέθους…



gazzeta.gr