Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πως αν η ΕΠΟ υποβάλλει αίτημα για το Πανθεσσαλικό, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, τότε εκείνος θα το παραχωρήσει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής.

Ο Αχιλλέας Μπέος, με τελευταίες δηλώσεις του, ανατρέπει τα όσα ξέραμε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, καθώς η ΕΠΟ δεν μπορεί να βρει στέγη για τη διεξαγωγή του. Μετά την άρνηση του Δήμου Λάρισας, ο Δήμαρχος του Βόλου δήλωσε την πρόθεσή του να παραχωρήσει τελικά το Πανθεσσαλικό αρκεί η Ομοσπονδία να υποβάλλει σχετικό αίτημα.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο metrosport.gr:

Αρχικά ανέφερε για τον τελικό: «Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μην δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα , θα δώσω το γήπεδο γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται».

Επίσης, τόνισε: «Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές και δίνει λύσεις. Μιλάμε για νούμερα, γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό μέχρι να βρεθεί λύση».

Για τους όρους που θα το παραχωρήσει: «Εγώ τα παντελόνια τα φοράω και τα τιμάω , όχι γιατί κρυώνω. Αλλά αν γίνει αίτημα θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν».gazzeta.gr