Ανατροπή στον ανατροπή για τη Ντόρτμουντ, η οποία το γύρισε στο φινάλε κόντρα στη Φράιμπουργκ (4-2) που οφείλει να γιάνει τις πληγές της πριν από τον Ολυμπιακό. Το… σερί της η Λειψία.

Ένα ξέσπασμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δεν αρκούσε στη Φράιμπουργκ για να τα βάλει με τη Ντόρτμουντ. Παρά το γεγονός πως ανέτρεψε το σκορ και πήγε μπροστά στα αποδυτήρια, η επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο μετατράπηκε σε εφιάλτη. Με τρία γκολ στο β΄μέρος, οι Βεστφαλοί έκαναν την ανατροπή στην ανατροπή (4-2) και πέρασαν αλώβητοι από την έδρα της Φράιμπουργκ που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χόφλερ (82΄).

Όλα αυτά μόλις λίγες μέρες πριν από το ταξίδι των γηπεδούχων στον Πειραιά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα εντόπισε ορισμένες αμυντικές αδυναμίες που φρόντισε να αποκαλύψει η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί μάλιστα δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ, αφού μόλις στο 11΄ο Χούμελς νίκησε τον αντίπαλο κίπερ με καρφωτή κεφαλιά.

Δυο γκολ του Χόφλερ ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους υπέγραψαν την ανατροπή για τη Φράιμπουργκ, αλλά η Ντόρτμουντ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 60΄ο Μάλεν ισοφάρισε, ενώ στο 82΄η αποβολή του Χόφλερ διευκόλυνε το έργο της Ντόρτμουντ. Στο 88΄ο Χούμελς υπέγραψε την ανατροπή, προτού ο Ρόις προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις.

Περισσότερα σε λίγο…



gazzeta.gr